Videointerfon all-in-one – controlabil la distanta

post-videointerfon-ip-wireless-interior

Descriere

Sistem videointerfonie controlabil de la distanta de pe tableta/smartphone(se poate raspunde la videointerfon, se poate verifica audio si video ceea ce se intampla in fata portii , se poate deschide yala portii de intrare pietonala si/sau o bariera/automatizare de poarta/usa de garaj de oriunde atata timp cat suntem conectati la internet)

Poate fi integrat si sistemul de supraveghere video controlabil de pe tableta/smartphone(vizualizare si salvare inregistrari, vizualizare live, transmisie audio cu microfon incorporat in camera de supraveghere). Exista posibilitatea alertarii in timp real direct pe telefonul mobil in caz de miscare in zone securizate supravegheate video, daca exista un sistem de supraveghere video integrat. Activarea si dezactivarea alertarilor se poate face direct din telefon prin aplicatie.

Este o singura platforma/aplicatie unde se pot centraliza toate echipamentele. Aplicatia poate fi folosita de mai multe persoane.

Daca exista retea wireless cu semnal bun si o sursa de alimentare locala nu mai este necesara conexiune cablata intre poarta si postul de interior.

Postul de interior este optional si complet mobil in interiorul casei, fiind necesara doar o priza de alimentare si o retea wireless cu acoperire de calitat. Daca nu exista retea wireless, avem solutii profesionale in acest sens.

Aplicabilitate

Ideal pentru locatiile unde se doreste deschiderea usii/portii de la distanta pentru clientii apartamentelor in regim hotelier, ai pensiunilor fara receptie non-stop, diversilor curieri care au de livrat bunuri, pentru a deschide din curte sau gradina.

Creste nivelul de confort, nefiind obligatorie deplasarea pana la postul interior pentru a deschide si a verifica cine este la intrare.

Se poate alege deschiderea portii pietonale sau de acces auto, in functie de necesitati, prin adaugarea unui modul optional dedicat.

Echipamente

Recenzii clienti

Am instalat in iunie 2021 produsul de videointerfonie, impreuna cu automatizarea portii si supravegherea video cu cei de la estiprotejat.ro. Comand videointerfonul si automatizarea de la poarta din aceeasi aplicatie si tot acolo imi vad si cele 5 camerele video ale sistemului de supraveghere. Pana acum sunt foarte multumit de functionare. Il recomand tuturor celor ce stau mai putin pe acasa.
Florian Popa - Valea Viilor
Am instalat produsul in august 2021 si sunt foarte multumit de controlul la distanta. Este foarte usor si foarte practic.
Adrian Baltador - Sibiu
Am instalat produsul in august 2021 si sunt foarte multumita de modul de functionare, de functiile echipamentului montat. Este foarte util si usor de utilizat. O mentiune speciala pentru echipa care a montat pentru promptitudinea si seriozitatea de care au dat dovada. Recomand acest produs. Recomand cu caldura ESTIPROTEJAT.RO
Felicia Mihes - Sibiu

Contacteaza-ne

Cere oferta