Interfon Electra

interfon-post-exterior

Descriere

Produsele din gama PASS Digital realizeaza o combinatie optima de functiuni, in scopul de a asigura un plus de siguranta si confort, precum si o interfata prietenoasa.

Carcasa din INOX si display-ul electronic al listei de locatari  asigura un design modern pentru panoul audio PASS Digital, care inspira rezistenta si fiabilitate. Cititorul RFID incorporat permite accesul usor si confortabil in imobil, prin intermediul unui tag sau card de proximitate.

Produsul contine circuite imprimate certificate in conformitate cu standardul de flamabilitate UL – Certificat nr. E307311.

Posturile de interior au buton de volum si doua butoane unul de comunicare si unu de deblocare yala,au un design aspectos de culoare alba,o culuoare care se potriveste cu orice.

Produsul este fabricat in sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 si sistemul de management al mediului ISO 14001:2009, certificate de catre TÜV HESSEN – Certificate nr. 73 100 4856, 73 104 4856.

Aplicabilitate

Ideal pentru o scara de bloc sau un ansamblu de 2-3 famili in curte.

Este foarte usor de folosit.

Intrarea se poate face prin intermediul cardului de acces sau prin deblocarea usii direct din apartament.

Se poate comunica cu persoana de la usa direct prin intermediul postului de interior si se poate deschide usa daca se doreste.

Echipamente

Contacteaza-ne

Cere oferta