Sistem supraveghere video rezidential

camera supraveghere video

Sistemul de supraveghere va confera o mare protectie a locuintei,va poate alarma in caz ca cineva intra in spatiul dumneavoastra privat,puteti sa vedeti foarte bine de la distanta ce se intampla in locuinta dumneavoastra, cu mentiunea ca este nevoie de o conexiune la internet de calitate atat acasa(unde este montat DVR) cat si pe dispozitivul de pe care se face vizualizarea(laptop, tableta, PC, telefon mobil) .

Camerele beneficiaza de foarte multe benefici cum ar fi:

BLC (Back Light Compensation)

BLC ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare. Corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, ajustand imaginea, pentru obiectul focusat.

HLC (Highlight Compensation)

HLC este o functie creata din necesitatea de a reduce intensitatea luminiilor orbitoare la care o camera poate fi supusa, cum ar fi: reflectoare, farurile autovehiculelor, etc. Aceasta va ajuta imaginea pentru a oferi cele mai clare imagini.

In functie de nevoile dumneavoastra, DVR poate veni si el cu foarte multe functii care ne ajuta in diferite situatii:

DVR cu Detectie faciala

Aceasta functie are la baza analiza persoanelor. Poate recunoaste sexul persoanei, purtarea mastii sau a ochelarilor. Fiecare persoana poate fi adaugata intr-o baza de date unde puteti introduce manual numele persoanei, data nasterii, adresa, numarul de inregistrare, etc. Toate acestea sunt clasificate si sunt stocate in baza de date locala.

DVR-ul functioneaza pe 4 canale audio HDCVI (camere Dahua sau Safer cu microfon) si exceleaza prin tehnologiile AI: recunoastere/ analiza faciala (sex, varsta, masca etc), protectie perimetrala (filtrare alarme false determinate de animale, surse de lumina, etc), SMD Plus (Smart Motion Detection), stocare inregistrari.

Mai multe detalii despre aceste functii:

SMD si tripwire

SMD Plus (Smart Motion Detection)

Datorita acestei functii,  porneste simultan alarma si inregistrarea. Analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. 

 Analiza TripwireAceasta functie poate detecta persoane, obiecte sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita. 

Aceasta reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate. 

Aplicabilitate

IDEAL pentru toate persoanele fie fizice sau juridice,sistemul de supraveghere confera o mare siguranta a locuintei sau a spatiului supravegheat.

Este foarte usor de folosit si de la distanta(remote) pentru vizualizare live si inregistrari.

Se pot extrage filmari de la distanta,un lucru foarte important deoarece puteti avea in orice moment fragmentul evenimentului creat fara sa fie nevoie deplasarea in locatie.

Echipamente

Descriere

Acest model de camera de supraveghere video inregistreaza imagini de inalta calitate, la o rezolutie de 8 megapixeli, oferite de un senzor de imagine 1/2.7 inch CMOS. Camera este echipata cu o lentila fixa de 3.6mm, cu ajutorul careia veti putea capta imagini generale aupra zonei pe care o supravegheati. Aceasta lentila fixa de 3.6 mm ofera un unghi orizontal de 87°. 

Camera cu index de protectie IP67 si antifulger

Camera este extrem de rezistenta si fiabila, datorita carcasei dure. Este cotata cu index de protectie impotriva apei si a prafului cu indexul IP67, ceea ce o face potrivita pentru medii exterioare. De asemenea, camera suporta o toleranta de intrare cu ± 30%, iar acest lucru o recomanda chiar si pentru cele mai instabile conditii de alimentare. Ratingul sau anti-fulger 4KV asigura protectia camerei si a structurii acesteia impotriva efectelor fulgerelor.

Compatibila 4 in 1

Camera suporta mai multe tipuri de tehnologii, inclusiv HDCVI, CVBS si alte două formate analogice HD comune pe piata (AHD si Turbo HD). Această caracteristica face camera compatibila cu DVR-urile functionale pe una din tehnologiile mentionate mai sus sau cu cele Pentabride. Folositi meniul OSD pentru a schimba din formatul HDCVI in alte formate video. Atentie! Folositi meniul OSD din DVR pentru a schimba din formatul HDCVI in alte formate video.

DVR

dvr

DVR cu rezolutie superioara - 8 MP 4K

Acest model de DVR din seria AI are 4 canale pe care inregistreaza cu rezolutia 4K. De asemenea, suporta audio prin HDCVI (de la camere HD-CVI cu microfon incorporat). Pe langa cele 4 canale BNC, acest DVR mai suporta inca 4 camere IP cu rezolutie de inregistrare de maxim 8MP. Astfel, cu ajutorul acestui DVR puteti obtine un sistem de supraveghere cu un numar maxim de 8 camere.

Pentru stocare imaginilor inregistrate, acest DVR suporta un HDD de maxim 10TB (nu este inclus).

Compresie H.265+

Acest codec H.265+ asigura exact ceea ce aveti nevoie pentru a atinge eficienta maxima in utilizarea latimii de banda (bandwidth) si pentru a reduce dimensiunea fisierelor video, in timp ce calitatea imaginilor ramane la fel de buna.

Aceasta compresie reduce bitrate-ul si ajuta sistemele de supraveghere sa devina mai eficiente si mai rentabile pe termen lung. 

Contacteaza-ne

Cere oferta