Oferta iernii la estiprotejat.ro – In curtea ta va intra doar cine vrei TU – indiferent daca e vaccinat sau nu :)

kit-videointerfon-electra-3-familii-monitor-3-5-inch-montaj-ingropat-15-x-taguri-negru-733

Asa e normal sa se intample si asta se va intampla daca alegi sa iti montezi un videointerfon. Nu lasa reducerea de 10%, atat din valoarea echipamentului, cat si din valoarea lucrarii. Reducerea este valabila pana in 28 februarie 2021 si nu se cumuleaza cu alte reduceri.

Inchipuieste-ti ca o persoana straina sau nedorita doreste sa iti intre in curte, dar se loveste de yala electromagnetica montata la poarta.

Nu are ce face decat sa apese butonul postului de exterior al videointerfonului. Persoanele din interior pot verifica vizual cine incearca sa le intre in curte si decizia de a permite sau nu accesul este a lor.

Mai mult, se poate verifica vizual si audio, oricand, pe ecranul videointerfonului din interior, spatiul aflat in fata portii.

Daca mai adaugam si avantajul eliminarii disconfortului de a-ti cauta cheia pentru a descuia poarta, prin simpla apropiere a unui card de postul exterior, nu ne ramane decat sa cerem solutia tehnica si financiara personalizata pe nevoile si situatia de la fata locului, sa cerem reducerea de 10% din valoarea devizului/oferta valabila pana la 28 februarie si sa programam montajul efectuat de tehnicieni specializati si autorizati de Politia Romana pentru instalari de sisteme de securitate.

Controleaza accesul! Nu rata oferta!