Solutii de masurare a temperaturii angajatilor fara contact direct

kit-pentru-masurarea-temperaturii-umane-dahua

SOLUTII DE MASURARE A TEMPERATURII ANGAJATILOR FARA CONTACT DIRECT

Solutiile de scanare a temperaturii angajatiilor sau clientilor sunt foarte importante in aceasta perioada pentru a lupta impotriva transmiterii acestui virus.

Va prezentam mai jos cele trei solutii de scanare a temperaturii fara contact pe care ESTIPROTEJAT.RO le instaleaza, seteaza si monteaza:

1.      Termoscaner de mana

Este cea mai economica solutie de masurare a temperaturii. Depasirea pragului setat duce la o avertizarea sonora. Distanta de detectie este de 5-10 cm, iar marja de eroare la masurare, conform producatorului este de +/- 0,5 grade Celsius. Termometrul este capabil sa stocheze ultimele 30 inregistrari.

Se recomanda a se folosi la un trafic de persoane de maximum 30 persoane pe ora, un trafic mai mare ducand la cresterea timpului de asteptare si trecere a acestora.

2.      Camera termala mobila

Acestea se monteaza pe un trepied si pot fi conectate la un TV sau la un PC si pot sa transmita imaginile live si sa stocheze persoanele ce trec de pragul de temperatura setat. Pot sa scaneze in mod automat un flux mare de persoane. Beneficiaza de software inclus si au o marja de roare la masurare de +/- 0,5 grade Celsius, conform producatorului.

Se recomanda a se folosi la un trafic de persoane de  pana la 300 persoane pe ora.

3.      Sistem termoscaner format din camere video termale

Aceste sisteme premium sunt considerate a fi cele mai performante si sunt de fapt niste sisteme de supraveghere video cu camere speciale de masurare a temperaturii. Marja de eroare a acestora este de +/- 0,2 grade Celsius si beneficiaza de software incorporat. Permit inregistrarile, la fel ca si sistemele de supraveghere video, si au sistem de alarmare in cazul depasirilor pragurilor de temperatura. Echipamentele ce compun acest sistem profesional sunt de inalta calitate, sistemul fiind si cele mai costisitoare dintre cele enumerate.

Se recomanda a se folosi in locuri unde exista trafic mare si foarte mare de persoane.

Nu ezitati sa ne contactati pentru sfaturi despre aceste sisteme pentru afacerile dumneavoastra.

ESTIPROTEJAT.RO – Cu noi, IN SIGURANTA SI ONLINE!