Ce optiuni ai pentru o locuinta sigura si protejata?

supraveghere video, automatizari porti, interfonie

Ce optiuni ai pentru o locuinta sigura si protejata?

Pe toti ne preocupa siguranta familiei si a bunurilor noastre si dorim sa nu devenim victime ale infractorilor sau actelor de vandalism. In acest sens va enumeram modalitatile prin care puteti face acest lucru pentru a putea dormi linistit din acest punct de vedere, oriunde v-ati afla:

  1. Instalarea unui sistem de supraveghere video, sistem prin care sa iti supraveghezi curtea, scara blocului, garajul, masina, intrarea in locuinta, ferestrele aflate la parter sau la etajele inferioare, etc. Instalarea unui astfel de sistem de securitate si anuntarea acestuia prin stickere dedicate, descurajeaza majoritatea infractorilor. Imaginile pot fi urmarite live sau inregistrate pe telefon, tablete, PC, de oriunde te-ai afla.
  2. Monteaza un sistem de alarma la efractie prin care sa supraveghezi prin senzori de miscare geamurile si intrarile in locuinta, sirena acestui sistem antiefractie alarmand vecini si, prin simpla vedere a acesteia, majoritatea infractorilor vor renunta la spargerile planuite.
  3. Instaleaza un videointerfon sau un interfon pentru a controla accesul persoanelor in curte, scara blocului, locuinta. Un alt avantaj al interfoanelor este ca accesul se face simplu si comod prin cartele, amprente digitale sau recunoastere faciala.
  4. Instaleaza un sistem de automatizare a portilor pentru a fi singurul care controleaza accesul in curti sau garaje. Un avantaj suplimentar al montarii unui astfel de sistem fiind si confortul de a deschide si inchide poarta sau garajul prin simpla apasare a unui buton de telecomanda.

 

In concluzie, fiecare sistem de securitate din cele enumerate mai sus iti vor aduce un plus de siguranta pentru familia si bunurile tale. Opteaza pentru instalarea sistemelor de securitate pentru o firma licentiata de Inspectoratul de Politie pentru a fi sigur ca acestea vor fi instalate optim pentru securizarea obiectivelor dorite si datele generate de acestea

Deasemenea, este foarta importanta verificarea periodica a functionarii acestor sisteme pentru a fi sigur ca isi ating scopul pentru care au fost instalate.

Daca ai vreo intrebare referitoare la instalari, verificari, reparatii a vreunuia din sistemele de securitate enumerate mai sus, profesionistii nostri, autorizati de Inspectoratul de Politie, sunt bucurosi sa iti rapunda. Nu ezita cand e vorba de siguranta familiei si contacteaza-ne!