Locuinta in siguranta supravegheata video! Cum sa alegi sistemul?

equipment-pavement-security-security-camera-430208

Desi alegerea si instalarea unui sistem de supraveghere video este un lucru elementar si simplu, multe locuinte raman o prada usoara la indemana infractorilor, lasandu-i sa isi pregateasca “lovitura” intrand discreti prin curti, gradini sau scari de bloc.

Camerele video din zilele noastre au rezolutii mari, iar preturile acestora au scazut destul de mult pentru a putea fi instalate oriunde. De exemplu, ai o casa cu curte si ai nevoie de 4 camere care sa iti acopere zona de intrare in casa, zona de intrare in curte, garajul sau locul de parcare, intrarea sau geamul din spatele casei. Daca ai o locuinta cu scari sau locuiesti la bloc, este foarte important ca si acestea sa fie supravegheate, deoarece un posibil hot ar putea fi filmat atat la urcare, cat si la coborare. Iti vei permite sa iti alegi camere video cu o rezolutie FullHD cu infrarosu si un DVR corespunzator care sa iti permita stocarea inregistrarilor pe minim 21 de zile, inregistrari si filmari in timp real fiind disponibile pe telefon, tableta sau laptop in orice colt al lumii ai fi.

Atentie ca, la instalare, orientarea camerelor sa nu fie spre soare sau spre o sursa de lumina puternica pe timpul noptii. De asemenea, camerele video trebuie sa nu fie obturate de obiecte aflate in apropierea acestora. Camerele video amplasate corect vor surprinde miscarile din intreg perimetrul, astfel familia si bunurile dumneavoastra vor fi protejate.

Ai gasit solutia! Stii deja cum va arata sistemul!

Un lucru foarte important este ca instalarea unui astfel de sistem de supraveghere video sa fie facuta de o societate autorizata de Inspectoratul de Politie, numai asa filmarile inregistrate pot deveni probe in instanta! Recomandam si mentenanta periodica pentru verificarea inregistrarilor sau, macar, pentru a curata lentilele camerelor de insecte si panze de paianjen, lucruri ce pot impiedica supravegherea intregului perimetru dorit.

Specialistii nostri sunt gata sa iti raspunda la eventualele nedumeriri, fiind autorizati de Inspectoratul de Politie in acest sens!