Interfonul / Videointerfonul – important pentru casa ta!

poza interfon1 buna

Interfoanele sunt sisteme de control al accesului in perimetrul locuintei dumneavoastra.

Acum cativa ani, aceste sisteme costau mult si erau considerate a fi “o fita”. Astazi sunt considerate o necesitate, iar costurile sunt accesibile oricarui proprietar. Solutia pentru limitarea accesului persoanelor nedorite prin instalarea unui sistem de interfonie sau videointerfonie sau diminuarea riscului sa fiti victima unei hotii este instalarea unui interfon sau a unui videointerfon.

Avantajele videointerfonului sunt mai multe prin faptul ca veti stii exact cine este si ce se petrece dincolo de poarta sau usa proprietatii, indiferent daca este noapte sau este zi. Videointerfonul este recomandat persoanelor fizice, mai ales unde exista copii sau persoane varstnice, dar si persoanelor juridice, inducand un confort suplimentar atat pentru acordarea accesului din interior, prin simpla apasare a unui buton dupa ce am identificat vizitatorul, cat si din afara, prin simpla folosire a unui card.

Societatea noastra, Energico Business Consulting SRL, are o mare experienta in montajul sistemelor de interfonie si de videointerfonie. Acestea, impreuna cu alte solutii de securizare a spatiilor locuibile, comerciale sau de birouri cum ar fi un sistem de supraveghere video sau un sistem de alarmare la efractie contribuie decisiv la securitatea bunurilor si persoanelor importante pentru dumneavoastra.

Daca va ganditi la utilitatea vreunuia din sistemele de mai sus la locuinta, blocul, magazinul sau sediul dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati pe aceasta pagina de facebook sau:
ENERGICO BUSINESS CONSULTIN SRL
In Siguranta si Online!

0740518134 Valentin
0752284924 Florin
office@ebcsb.net