Angajare tehnician securitate

tehnician securitate

Anunt

CAUTAM UN TEHNICIAN SISTEME DE SECURITATE CARE SA NE AJUTE SA PROTEJAM BUNURIILE SI FAMILIILE OAMENILOR DIN SIBIU, IAR DACA NU ESTI TU ACELA, DAR TOTUSI ANGAJAM DEFINITIV PE CINEVA RECOMANDAT DE TINE, TE PREMIEM CU 100 EURO!

Compania noastra ESTIPROTEJAT.RO presteaza servicii de proiectare, instalare si intretinere sisteme de securitate la preturi accesibile si calitate ridicata.

In acest an, ESTIPROTEJAT.RO a ajutat peste 330 clienti sa isi protejeze bunurile, familia, clientii sau angajatii prin instalarea sau mentenanta sistemelor de securitate si unele dintre cele mai mari companii din Sibiu se bucura de serviciile noastre.

Vrem ca in urmatorii 10 ani, peste 5000 de clienti din Ardeal sa beneficieze de serviciile noastre, sa fim locul 1 in Transilvania in prestarea serviciilor de instalare de sisteme de securitate si sa oferim tuturor o garantie de 5 ani pentru aceste servicii.

Motivul principal pentru care vrem sa facem acest lucru este pentru a avea o Romanie in care oamenii sa traiasca in siguranta si linistiti.

Este foarte important pentru noi sa gasim un TEHNICIAN SISTEME DE SECURITATE care sa ne ajute  sa realizam aceasta viziune si misiune. Fara un TEHNICIAN SISTEME DE SECURITATE capabil, putem noi sa instalam sisteme de securitate, dar nimeni nu se va putea bucura de calitatea pe care ne-o dorim pentru clientii nostri. Acest rol este critic pentru reusita noastra.

In ESTIPROTEJAT.RO, noi lucram pe obiective clare si masurabile. Daca crezi ca iti pot asuma responsabilitatea pentru obiectivele de mai jos, atunci te rugam sa aplici pentru ca te vrem la noi in companie sa facem istorie.

Consolidarea unor echipe magice de tehnicieni:

–          Incadrarea in standardele de productivitate existente, optimizarea standardelor ducand la premii lunare intre 500 si 2000 lei

–          Implementarea unei liste de probleme aparute in activitate ce pot afecta productivitatea echipei tehnice

–          Implementarea unei liste de idei pentru imbunatatirea productivitatii, lunar premiindu-se cu 100 lei cea mai buna idee

Mentinerea gradului de satisfactie a clientilor ridicat:

–          Mentinerea unui rating de calitate de 4.5 stele primit din partea clientilor privind gradul de multumire

–          Implementarea unei solutii tehnice noi trimestrial, care sa creasca gradul de confort si siguranta a clientilor

–          Mai putin de 5% din clientii noi si existenti sa apeleze la garantie

Daca consideri ca ai experienta si abilitatile necesare sa faci parte dintr-o echipa de tehnicieni care sa realizeze aceste obiective, abia asteptam sa ne cunoastem, insa…

–          Nu aplica daca nu vrei sa lucrezi cu indicatori de perfomanta, standarde si consecinte pentru lucrurile care stau 100% in puterea ta!

–          Nu aplica daca ai nevoie sa te invatam si sa te indrumam. Iti sponsorizam invatarea si lucram impreuna, dar tu esti responsabil de cresterea ta! Cautam omul care vine singur cu actiunile necesare pentru atingerea obiectivelor de eficientizare si crestere!

–          Nu aplica daca nu iti place sa lucrezi in echipa! Cautam omul care gaseste modalitatile prin care sa se coordoneze cu echipa din care face parte!

Cum aplici?

Trimite-ne un email la eroi@estiprotejat.ro si explica-ne de ce tu ai experienta si abilitatile necesare sa transformi aceste obiective in realitate. Poti sa atasezi si un CV, dar acesta nu va cantari foarte mult in decizia noastra.

Salariul?

Nu putem sa iti promitem un salariu la acest moment pentru ca nu stim inca abilitatile tale si ce rezultate poti aduce, dar ceea ce iti putem spune sigur este ca noi ne platim oamenii la valoarea adusa, nu pentru pozitia pe care o ocupa.

In concluzie, nu iti face probleme, pentru ca daca ne potrivim, cu siguranta gasim o modalitate pentru a te multumi!

ESTIPROTEJAT.RO

Cu noi, IN SIGURANTA si ONLINE!

Facebook